nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën

Wakker worden aan je eigen gebaar

Nu ook, speciaal  voor intervisie groepen:
"Wakker worden aan je eigen gebaar",
vrij werk met cliënten "lezen", en zicht krijgen op je eigen gebaar en functioneren als therapeut;
30 pnt. AM, op je eigen locatie, data en tijden in overleg;
info: miloudunselman@outlook.com,  0618287085

  • Nascholing en opleidingen
  • Evenementen
  • Overig activiteiten

Therapeutische verdieping

Datum Maandag 15 januari 2018
Tijd 19:30 uur
LocatieHogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333CK Leiden

Bekijk op Google Maps
Kosten€ 5,00

Beste afgestudeerden KT muziek en beeldend,

Dit studiejaar experimenteren we met een nieuw soort nascholing: avonden voor therapeutische verdieping voor alle afgestudeerden die als Kunstzinnig Therapeut Muziek of Beeldend werkzaam zijn. Jullie kunnen op deze avond vragen uit jullie werksituatie voorleggen aan elkaar, aan Esther Vis (muziek) en aan  Marijke de Mare (beeldend), casussen meebrengen, vragen naar de rode lijn in je therapie stellen, oefeningen met anderen uitproberen of delen, enz.

Als dit in een behoefte voorziet, kunnen we dat in de toekomst vaker doen. Er kunnen ook avonden worden gewijd aan door jullie aangedragen thema's. Zo kunnen we samen onderzoek doen met casussen en thema’s.

De eerste avond is maandagavond 15 januari, van half 8 tot half 10 in het atelier G1.068 van de hogeschool. Je ontvangt hiervoor 2 accreditatiepunten (voor nascholing, het is geen intervisie). Kosten 5 euro. Om te weten hoe groot de belangstelling is, verzoeken we je om een aanmelding naar salman.h@hsleiden.nl onder vermelding van je naam en discipline.

Met een vriendelijke groet, Esther Vis, Marijke de Mare en Harrie Salman.

Naar al het aanbod in januari