nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën

Wakker worden aan je eigen gebaar

Nu ook, speciaal  voor intervisie groepen:
"Wakker worden aan je eigen gebaar",
vrij werk met cliënten "lezen", en zicht krijgen op je eigen gebaar en functioneren als therapeut;
30 pnt. AM, op je eigen locatie, data en tijden in overleg;
info: miloudunselman@outlook.com,  0618287085

  • Nascholing en opleidingen
  • Evenementen
  • Overig activiteiten

Angst en depressieve stoornissen, tweedaagse scholing 20 en 21 april

Datum Vrijdag 20 april 2018
Tijd 09:00 uur
LocatieKraaybeekerhof
Diederichslaan 25
3971PA Driebergen

Bekijk op Google Maps
Kosten€ 280,00
Websitehttp://www.academieag.nl

Een tweedaagse interdisciplinaire scholing op vrijdag 20 en zaterdag 21 april

Angst en depressieve stoornissen komen zowel in de 1e als in de 2e lijn heel veel voor. Miljoenen Nederlanders slikken antidepressiva en kalmeringsmedicatie. Wat kunnen we vanuit antroposofische geneeskunde bieden? Een nieuw integratief werkmodel is ontwikkeld voor het stellen van een individuele diagnose en behandelplan. In het boek ‘Depressieve stoornissen, een integraal psychiatrisch antwoord’ geschreven door Marko van Gerven en Christa van Heek-van Tellingen wordt depressie op vier niveaus beschreven. De Engelse versie is gratis te downloaden via www.louisbolk.nl/companions
Het Lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg heeft in samenwerking met het werkveld een zorgprogramma depressie ontwikkeld  waarin de verschillende therapeutische mogelijkheden beschreven zijn. Op deze dagen is er veel aandacht voor de  therapeutische interventies van verschillende disciplines zoals  medicatie, gesprekstherapie, spraaktherapie, euritmietherapie, verpleegkundige behandelingen en kunstzinnige therapie.

Meer info, programma en inschrijven.

Naar al het aanbod in april