nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën

Wakker worden aan je eigen gebaar

Nu ook, speciaal  voor intervisie groepen:
"Wakker worden aan je eigen gebaar",
vrij werk met cliënten "lezen", en zicht krijgen op je eigen gebaar en functioneren als therapeut;
30 pnt. AM, op je eigen locatie, data en tijden in overleg;
info: miloudunselman@outlook.com,  0618287085

  • Nascholing en opleidingen
  • Evenementen
  • Overig activiteiten

Supervisie-dag

Datum Zaterdag 16 maart 2019
Tijd 09:30 uur
LocatieKootwijkerbroek
Dwarsgraafweg 3

Bekijk op Google Maps
Kosten€ 130,00
Websitehttp://www.trauma-company.nl

Voor iedereen die de Basis Masterclass Trauma-Sensitieve Ondersteuning heeft gevolgd en graag aan de hand van een eigen casus supervisie wil. 


Anne van den Ouwelant behandelt op deze dag 6 verschillende casussen, die door de deelnemers ofwel vooraf ofwel ter plekke worden aangeleverd. Voor iedere casus is 45 minuten gereserveerd. Doordat de casussen in de groep worden behandeld, geeft deze dag u de kans meer te leren over (praktische handvatten in) trauma-sensitieve ondersteuning vanuit meerdere werksituaties en doelgroepen. U mag ook deelnemen aan deze Supervisie-dag zónder eigen casus.

(Trauma Company biedt ook de mogelijkheid tot individuele supervisie: € 75,- per uur excl. BTW).
 
De Masterclasses worden verzorgd door drs. Anne van den Ouwelant, Trainer in Art Therapy & Trauma Support in (post)conflictgebieden, opgeleid in Psychotraumatologie (ZPTN, Duitsland), Kunstzinnige Therapie (Hogeschool Leiden) en Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie (Universiteit Leiden). Van den Ouwelant verzorgt trainingen aan (Yezidi) vluchtelingen in Irak, leidt Braziliaanse hulpverleners op in de gewelddadige sloppenwijken van Brazilië, verzorgt jaarlijks trainingen in Srebrenica (Bosnië & Hercegovina) en traint Nederlandse leerkrachten en hulpverleners, die met vluchtelingenkinderen werken.
 
De Masterclasses vinden plaats op een sfeervolle woonboerderij te Kootwijkerbroek (gratis parkeren) en is van 9.30 uur tot 17.30 uur. Er is een gratis haal/breng service beschikbaar vanaf Station Ede-Wageningen.
 
De Masterclass kost €130,00 incl. lunch en materiaal.
 

Naar al het aanbod in maart