nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën

Wakker worden aan je eigen gebaar

Nu ook, speciaal  voor intervisie groepen.
Vrij werk met cliënten "lezen", en zicht krijgen op je eigen gebaar en functioneren als therapeut;
30 pnt. AM, op je eigen locatie, data en tijden in overleg;
info: miloudunselman@outlook.com,  0618287085.

 

De Planeten-cursus komt naar jullie toe!

“Planeten – mensentypen – levensfasen”
het 7-ledig mensbeeld (eendaagse nascholing)
Voor intervisiegroepen en minder centraal gelegen provincies.
6 pnt. AM, op je eigen locatie, data in overleg.
www.brigittepovel.nl
info: brigitte.povel@chello.nl  tel. 035 6850446.

  • Nascholing en opleidingen
  • Evenementen
  • Overig activiteiten

Basis Masterclass Trauma-Sensitieve Ondersteuning #1

Datum Vrijdag 24 mei 2019
Tijd 09:30 uur
LocatieKootwijkerbroek
Dwarsgraafweg 3

Bekijk op Google Maps
Kosten€ 130,00
Websitehttp://www.trauma-company.nl

(voor professionals algemeen)

Voor iedereen die werkzaam is binnen de (gezondheids)zorg, het onderwijs of de gemeente en die benieuwd is naar de mogelijkheden van Trauma-Sensitieve Ondersteuning binnen zijn/haar werk. In deze Masterclass krijgt u op een ludieke, interactieve en heldere manier - aan de hand van symbolen - uitleg over trauma: wat gebeurt er in de hersenen bij traumatische ervaringen en wat heeft dit voor gevolgen. Ofwel, u leert de zogenaamde “trauma-bril” op te zetten. Hoe meer kennis en inzicht u heeft op het gebied van trauma, des te beter zult u uw begeleiding, lessen of therapie af kunnen stemmen op uw doelgroep. (Nadat u deze Basis Masterclass heeft gevolgd, kunt u vervolgens deelnemen aan een van de Verdiepings-Masterclasses.)

De Masterclasses worden verzorgd door drs. Anne van den Ouwelant, Trainer in Art Therapy & Trauma Support in (post)conflictgebieden, opgeleid in Psychotraumatologie (ZPTN, Duitsland), Kunstzinnige Therapie (Hogeschool Leiden) en Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie (Universiteit Leiden). Van den Ouwelant verzorgt trainingen aan (Yezidi) vluchtelingen in Irak, leidt Braziliaanse hulpverleners op in de gewelddadige sloppenwijken van Brazilië, verzorgt jaarlijks trainingen in Srebrenica (Bosnië & Hercegovina) en traint Nederlandse leerkrachten en hulpverleners, die met vluchtelingenkinderen werken.

De Masterclasses vinden plaats op een sfeervolle woonboerderij aan de Dwarsgraafweg 3 te Kootwijkerbroek (gratis parkeren) en is van 9.30 uur tot 17.30 uur. Er is een gratis haal/breng service beschikbaar vanaf Station Ede-Wageningen.

De Masterclass kost €130,00 incl. lunch en materiaal. 

Accreditatie: SKJ 201682, Register Vaktherapie 1812209, Nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën op antroposofische grondslag.

Aanmelding: info@trauma-company.nl

 

Naar al het aanbod in mei