nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën

Wakker worden aan je eigen gebaar

Nu ook, speciaal  voor intervisie groepen.
Vrij werk met cliënten "lezen", en zicht krijgen op je eigen gebaar en functioneren als therapeut;
30 pnt. AM, op je eigen locatie, data en tijden in overleg;
info: miloudunselman@outlook.com,  0618287085.

 

De Planeten-cursus komt naar jullie toe!

“Planeten – mensentypen – levensfasen”
het 7-ledig mensbeeld (eendaagse nascholing)
Voor intervisiegroepen en minder centraal gelegen provincies.
6 pnt. AM, op je eigen locatie, data in overleg.
www.brigittepovel.nl
info: brigitte.povel@chello.nl  tel. 035 6850446.

  • Nascholing en opleidingen
  • Evenementen
  • Overig activiteiten

Afgestudeerd en nu?

Datum Vrijdag 11 oktober 2019
Tijd 17:00 uur
LocatieVan Dam huis
Prinsen Bolwerk 3b
2011 MA Haarlem

Bekijk op Google Maps

Afgestudeerd en nu?
Informatieve avond met praktische tips en reminders voor startende vaktherapeuten.

 

datum en tijd: 11 oktober 2019 van 17.00 - 21.00 uur
plaats: Van Dam Huis, Prinsen Bolwerk 3b in Haarlem.

Yes, eindelijk. Je bent klaar met leren en wil beginnen in het werkveld. Je hebt tools in je rugzak, energie in je lijf en cliënten op het oog (als werknemer of ZZP’er) die je met jouw therapie wil begeleiden in hun ontwikkeling. Maar dan rijzen de vragen: Kan ik eigenlijk wel zomaar beginnen? En moet ik mij niet ergens registreren als vaktherapeut om professionaliteit uit te dragen en mijn sessies vergoed te laten krijgen?

De antwoorden op die vragen zijn: Ja, je kan zomaar beginnen. En ja, het is zeker handig om je te laten registeren bij de Nederlandse Vereniging van Kunstzinnige Therapieën (NVKT) om die twee en nog meer redenen. Wat deze andere redenen zijn, hoe je je registreert en wat je hiervoor krijgt vertellen wij jou graag op vrijdagavond 11 oktober van 17.00 – 21.00 uur in het Van Dam Huis in Haarlem.

Tijdens een drie uur durende interactieve informatieavond, geven vijf NVKT-leden praktische tips over het reilen en zeilen binnen de vereniging. Daarnaast vertellen ze waar je nog meer aan moet denken wanneer je startende bent. Het is daarom ook een handige avond als je je net hebt ingeschreven en midden in deze opstartfase zit of het je zelf niet lukt wegwijs te worden binnen de NVKT.

Wil jij dus heel graag beginnen met therapie geven, maar loop je tegen administratieve obstakels aan? Meld je dan aan voor deze avond en maak weer ruimte voor aandacht voor jouw cliënt. Er zijn 3 accreditatiepunten aangevraagd, dus als je erbij bent heb je als startende meteen je eerste nascholingspunten in je zak. De deelnamekosten zijn €10,00.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats tussen 17.00 en 21.00 uur in het Van Dam Huis, Prinsen Bolwerk 3b in Haarlem. Inloop is om 16.45 uur.

Het Van Dam Huis ligt op een paar minuten loopafstand van het centraal station in Haarlem. Er is ter plekke geen mogelijkheid tot parkeren. Op het stationsplein is een parkeergarage en elders op het Prinsenbolwerk kan je betaald parkeren.

Voor mindervaliden is het Van Dam Huis goed bereikbaar. Er is een parkeerplaats voor mindervaliden direct naast het pand; de bijeenkomst is beneden en het pand zelf is goed toegankelijk voor rolstoelen.

Er is een pauze, die gebruikt kan worden voor het avondeten. Wij vragen je zelf eten mee te nemen. 

Voor deze bijeenkomst zijn 3 AM-accreditatiepunten aangevraagd. Deze punten staan op het deelnamecertificaat dat je na afloop meekrijgt. Certificaten worden niet nagestuurd.

Deelname aan de bijeenkomst kost €10,00. Je kunt voor de betaling gebruik maken van IDEAL na inschrijving via de website. Je aanmelding is definitief zodra je betaald hebt.

 

Vragen of behoefte aan meer informatie?
Mail de werkgroep Bij- en Nascholing: bij-nascholing@kunstzinnigetherapie.nl

Aanmelden

Naar al het aanbod in oktober