nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën

Camilla Haag

Therapeut

Camilla Haag
kraaierstraat 27
2311 NS Leiden

0638440039
info@camillahaag.nl

Praktijk

Muziektherapie Camilla Haag
0638440039
camillajoste@gmail.com
http://www.camillahaag.nl

Profiel

Vakgebied

Muziek

Specialisatie

Expressieve KT
Lichaamsgerichte KT
Coaching
Mindfulness

Doelgroep

Kinderen
Jongvolwassenen
Volwassenen

GGz / Psychiatrie

Angst
Burn-out
Autisme, Asperger, PDD-NOS
Rouw
Trauma

Somatiek

Slaapproblemen
Vermoeidheid

Jeugd

Pesten
Autisme en aanverwante stoornissen
Hechtingsproblematiek

Herstel en balans

Verwerking
Stress
Spanningen

Over de praktijk

'Muziek komt zo direct binnen in het gevoel, je kunt er niet om heen. Door gelijk al in het gevoel te zitten komen we bij wie jij bent en is er ruimte voor ontwikkeling.'  

Mijn naam is Camilla Haag en ik ben in 1992 geboren op Texel. Momenteel bied ik muziektherapie aan op ambulante basis en ben ik daarnaast beschikbaar voor kleinkunst optredens met een muziektherapeutische ondertoon. 

Ik werk zowel met kinderen, jongeren als volwassen met verschillende problematieken. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in verwaarlozing en trauma bij kinderen en daarnaast in burn out klachten bij volwassenen. Verder werk ik met allerlei soorten psychische problematiek en ontwikkelingsstoornissen.  

Typerend aan mij zijn mijn grote enthousiasme, vrolijkheid, zachtheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en een open en flexibele houding waarbij ik vaak goed doorzie wat er aan de hand is.  Verder sta ik erg open voor de mensen die ik ontmoet, ik vind het belangrijk  mijn houding open en ontvankelijk te houden en op die manier contact te maken, waardoor mensen zich vaak gezien, vrij en op hun gemak voelen bij mij.

Terug naar overzicht