nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën

Werkveldgroep NAH (niet aangeboren hersenletsel)

Ik ben kunstzinnig therapeut beeldend en sinds kort lid van de pas gestarte werkveldgroep NAH van de NVBT. Het doel van deze groep is om producten en modules te ontwikkelen. In deze onderzoeken wordt een probleem en het behandel-aanbod beschreven. Dit doe je meestal met meerdere therapeuten samen.

 Het sprak mij aan omdat ik sinds 2004 met mensen met herenletsel werk. Sinds een half jaar werk ik met veel enthousiasme met het medium fotografie. Het is voor mensen met hersenletsel een laagdrempelige en fijne manier om zowel creatief alsook communicatief en praktisch bezig te zijn. Ik zou  het fijn vinden om de ervaringen op dit gebied te bundelen.  Wie weet kan van daaruit op den duur een module ontstaan.

Een werkveldgroep bestaat uit 5 tot 7 mensen en komt minimaal 3 keer per jaar bij elkaar. Tot nu toe ben ik de enige kunstzinnige therapeut beeldend. Maar het zou fijn zijn als van onze kant meer mensen met ervaringen op dit gebied mee willen doen. Het gaat vooral om het uitwisselen van werkmethoden. En mooie manier om de ervaringen vanuit beide opleidingen bij elkaar te brengen.

Wie geïnteresseerd is en graag mee wil doen: stuur en mail naar claudiakirchner@outlook.com.

Nog geen reacties

    Login om te reageren op dit artikel

    Wachtwoord vergeten

    Geen account?

    Om te reageren op artikelen dient u een account te hebben. U kunt zich gratis aanmelden gast.