nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapieën

WMO in Zeeland

 

Hier info over WMO in Zeeland

 

        

 

Klik op de regio of gemeente(n) om naar de informatie te gaan

of klik hier om hierop gelijk een reactie te plaatsen / een vraag te stellen

 

 

Oosterschelde

        

 


Oosterschelde

 
 
 • Gemeenten: Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen

 

Overleg met aanbieders van zorg en ondersteuning (fysieke overlegtafel)

De gemeenten in de Oosterschelderegio werken samen met de aanbieders van zorg en ondersteuning. Daarvoor is een overleg ingericht tussen de aanbieders en de gemeenten: de fysieke overlegtafel. Dit overleg, onderdeel van de communicatiestructuur bestaat daarnaast ook nog uit een virtuele overlegtafel. In de Basisovereenkomst en de bijlagen die daarbij horen wordt toegelicht wat de virtuele en fysieke overlegtafel inhouden en wie er aan deelnemen. 

Heeft u onderwerpen die aan de orde zouden moeten komen binnen deze overlegtafel? Of loopt u tegen problemen aan waarvoor een oplossing moet worden bedacht? Mail dit dan aan secretariaat@swvo.nl

Nieuwe zorgaanbieders!

Bent u een nieuwe zorgaanbieder in de Oosterschelderegio? Of bent u als zorgaanbieder nog niet bekend bij de gemeenten? Meldt u dan aan als nieuwe aanbieder en ontvang alle benodigde informatie. Stuur hiervoor een mail met daarin uw naw-gegevens aan secretariaat@swvo.nl (o.v.v. nieuwe aanbieder).

We willen u erop attent maken dat u zich alleen bij ons hoeft te melden als u zorg in natura (ZIN) wilt leveren. Hiervoor dient u een overeenkomst af te sluiten met het SWVO. Daar zitten wel bepaalde verplichtingen aan vast. Deze staan vermeld in de overeenkomst, de bijlagen en de toelichting daarop. Wilt u zorg bieden via een persoonsgebonden budget (PGB)? Dan hoeft u geen overeenkomst met het SWVO af te sluiten en hoeft u ons ook niet te informeren. 

Bron en verder lezen > Oosterschelde voor elkaar - Voor aanbieders (geraapleegd op 13-01-2016)
 

 


Walcheren

 
 
 • Gemeenten: Middelburg, Veere en Vlissingen

 
De Walcherse gemeenten werken samen in het sociale domein.

Het sociaal domein zijn alle organisaties, diensten en voorzieningen samen die mensen ondersteunen, de leefbaarheid vergroten en de participatie bevorderen. Denk hierbij aan zorg, ondersteuning, welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, opvoeding en sociale activering.

Per 1 januari 2015 is de nieuwe wet- en regelgeving als gevolg van de decentralisaties van kracht en is de uitvoeringsorganisatie Porthos gestart. Orionis Walcheren geeft uitvoering aan de Participatiewet en het subregionale werkbedrijf.

Bon en verder lezen > Walcheren voor elkaar.nl
Kijk hier voor de WMO inkoop > Walcheren voor elkaar - Inkoop WMO ondersteuning

 

Naar boven

 


Zeeuws Vlaanderen

 
 
 • Gemeenten: Hulst, Terneuzen en Sluis

 

Inkoopnetwerk WMO

Overleg met aanbieders van zorg en ondersteuning

In de Overeenkomst voor een Communicatie-, Overleg- en Besluitvormingsstructuur, Inkoopnetwerk WMO 2015 van de gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen (COB) wordt beschreven  op welke manier en volgens welke spelregels het overleg tussen partijen (gemeenten en zorgaanbieders) wordt gevoerd. De verslagen van dit overleg kunt u inzien op deze website. Ook is het mogelijk een reactie te geven.

Nieuwe zorgaanbieders

Bent u een zorgaanbieder? En wilt u in de toekomst in aanmerking komen als zorgaanbieder in de Zeeuws Vlaanderen? Dan kunt u zich aanmelden bij Wmo2015@terneuzen.nl.  U krijgt dan informatie toegezonden.

Meer weten over de afzonderlijke gemeenten?

Wilt u informatie over de zorg of over het beleid van de gemeenten Hulst, Terneuzen of Sluis. Kijk dan op de websites van deze gemeenten >  www.gemeentehulst.nlwww.terneuzen.nl en www.gemeentesluis.nl

Bron en verder lezen > Met goed leven - Inkoopnetwerk WMO (geraadpleegd op 13-01-2016)

Naar boven

 

         

Nog geen reacties

  Login om te reageren op dit artikel

  Wachtwoord vergeten

  Geen account?

  Om te reageren op artikelen dient u een account te hebben. U kunt zich gratis aanmelden gast.